Over mij

Na ruim 4 jaar als ambulant haarstylist en visagist te hebben gewerkt heb ik sinds september 2016 mijn eigen kapsalon aan huis.

Vanuit jarenlange ervaring en met de meest moderne technieken op haar en make up gebied bied ik u een professionele behandeling. Ik werk met de producten van Schwarzkopf Professional.

Mijn ervaring, ruim 19 jaar, heb ik opgedaan tijdens een vierjarige opleiding en daarna ca 12 jaar in verschillende kapsalons in het hoge segment en de laatste 4 jaar als zelfstandig haarstylist en visagist. De opleiding tot visagist heb ik in 2005 afgerond bij TC make up.

Ik zorg voor een goed advies, professionele producten en materialen en ben op de hoogte van de laatste trends en mode. Om op hoogte te blijven van nieuwste technieken en de laatste mode volg ik trainingen en bezoek ik shows en beurzen, zo kan ik u altijd adviseren over de nieuwste modellen en trends.
 
Voor kleurbehandelingen werk ik met de professionele producten van Schwarzkopf Professional.
U kunt bij mij tercht voor:
- knippen/snijden (heren, dames en kinderen)
- kleuren
- opsteken 
- visagie / make up
- wenkbrauwen verven
- wenkbrauwen epileren
- bruidskapsels
- bruidsmake up

Wilt u een afspraak maken, bel dan met 06-29282333. Wanneer ik niet bereikbaar ben kunt u mij mailen of een bericht sturen. Ik zal altijd proberen om zo snel mogelijk te reageren.

Met vriendelijke groet,
Tamara Krauts
Haar en visagie